Varningar till Jompa (avstängd nästa match) och Roger B.

Målen,
1-1 37 min. Petter ass. Nikki, säger han själv...

Återbud från Eskil, Raman, Andreas A, Jens A, samt ett sent återbud från Lunkan, men jag fick tag på en snorig Christian som ställde upp med kort varsel (en timma innan start)= BRA!

Matchen startade i regn, övergick i ösregn och blåsten tilltog till minst halv storm.
Passningspelet var överraskade bra från båda lagen trots regn och vindar. Argo hade fördelen i första halvlek av en stark medvind, men utnyttjande den inte till skott utifrån. Spelet och chanserna var lika, men efter ca. 25 min. så tar Argo ledningen på en hörna slagen från höger. En hel skock blåtröjor attackerade bollen, bollen for in i mål, och vår mittback William åkte i backen ordentligt, och fick avbryta matchen för ont i huvud och nacke.

Vår kvittering kom 12 min. senare, en billig frispark som Erik fick strax nedanför o utanför straffområdet. Christoffer slog den, målvakten greppade den, men tappade den när han krockade med två spelare, absolut inget ojuste, bollen hamnade hos Petter som smekte in bollen från straffområdesgränsen.

Till andra halvlek hade vinden mojnat och regnet avtagit, även Erik hade fått utgått i mitten av första halvlek p.g.a. en vårdslös tackling, Christian kom istället. Vi hade inga fler på bänken, så Mackan som var dålig i ryggen och förkyld var tvungen att vara kvar på plan.
Mackan fick världens chans, när han blev frispelad av Christoffer 1o meter utanför straffområdet, backen var bakom honom, ingen framför, men han orkade inte springa, så han vände och inväntade medspelare, så var den chansen borta.

Daniel slog en låång utspark Jompa sprang som vanligt, kom fri, lobbade elegant över målvakten, bollen tog i insidan av stoplen gled längs mållijen, Jompa satsade för att slå in returen, en Argokille som inte slutat jaga, glidtacklar bort bollen vid andra stolpen, Jompa träffar honom i kampen, reultatet blev varning till Jompa och avstängd till nästa match.

Argo fick en gratischans när Daniel slog bollen rätt i gapet på en Argo kille, han avancerade och var HELT fri med Daniel , hade dessutom passningsalternativ, Daniel gjorde sig stor och räddade, mycket starkt gjort. PUSHERS hade de farligaste chanserna, men 1-1 var nog rättvist, på tilläggstid, får vi ett inkast, Roger till Christoffer som i sin tur passar till Jompa som kämpar sig förbi två försvarare och slår in vinstmålet nere vid målvaktens vänstra stolpe.

Direkt vid avsparken blåser domaren av matchen, Vi var jätteglada, ARGO hur besvikna som helst, OERHÖRT tungt att förlora på sådant sätt. Men Argo klarar sig kvar av egen kraft, det är en STOR skillnad på hur Argo spelar nu mot de gjorde på försäsongen.
PUSHERS "förlorade" två poäng mot Tynnered och även TRE mot Hugget, enligt min mening, så det mesta jämnar ut sig efter en hel säsong.
Jag nämner inte första mötet mot Fiskebäck...

Vill fram hålla Nikkis första halvlek, men så som Christian agerade sen han kom in, det är bara MAKALÖST, en sån kämpe.